Zdravniki ugotavljajo, da pijemo premalo vode in smo kronično dehidrirani. S pitjem čiste vode ne obremenjujemo telesa z nepotrebnimi snovmi, prav tako pa ta voda močno vpija presnovke, ki jih sedaj telo več in lažje izloči. Zaradi velike čistilne moči ČISTE VODE se lahko močno olajša cela vrsta bolezni, oziroma do nekaterih sploh ne pride.

Zadnja odkritja o vplivu pitja očiščene vode na človeško telo dokazujejo, da čista voda deluje na človeški organizem kot eliksir življenja.

Čista voda je voda, v kateri so le molekule vode in nič drugega. Iz vode so odstranjeni klor, fluor, nitrati, azbest, težke kovine, pesticidi (škropiva), bakterije, virusi, glive, različni povzročitelji alergij...
V vodi prav tako ni skoraj nobenih anorganskih snovi, ter drugih snovi, ki se jih z analizami zaenkrat še ne določuje.

Čista voda je voda očiščena skozi sistem za reverzibilno osmozo. Voda se najprej čisti z mehanskim filtrom in z filtrom z aktivnim ogljem. Za tem osmozna membrana konstantno čisti preostanek škodljivih snovi iz vode. Membrana deluje kot selektivno sito, ki ima tako majhne luknjice, da prepušča samo molekule vode, nečistoče pa se z ostalo vodo odplavljajo v odtok. Dobimo preko 90% očiščeno vodo.

Dolgoletno prepričanje, da voda brez mineralov škoduje organizmu je že dolgo ovrženo. Dokazano je, da čista voda iz telesa res odplavlja rudninske snovi, vendar le tiste, ki jih človeški organizem ne more vgraditi v telo, in bi mu škodovale. Te se nalagajo na stenah ožilja kot obloge ali v sklepih. Poleg tega pa je ta voda očiščena tudi vseh škodljivih kemičnih snovi, ki se skozi življenje kopičijo v maščobnih celicah in ostalih tkivih v človeškem telesu.

cista voda

Uporaba čiste vode je nenadomestljiva v družinah ki pričakujejo ali že imajo otroke.

Uravnavanje telesne teže s čisto vodo in pravilno izbiro hrane je prijazno in učinkovito vsakomur dostopno hujšanje in čiščenje organizma.

Voda se lahko obogati z:

  • magnetno-keramičnim vitalizatorjem ki vodo polarizira in ji obogati okus
  • alkalizatorjem, ki vodo alkalizira
  • mineralizatorjem, ki vodi dodaja minerale

EKOLOGIKA Peter Perš s.p.

Trstenjakova ulica 40
SI-9000 Murska Sobota

041/671-028

Naš moto

niste BOLNI, ŽEJNI ste

naj vodo očisti FILTER, ne vaše TELO

Copyright © 2002 - 2024 EKOLOGIKA Peter Perš s.p., Vse pravice pridržane.
Skladno z 32. členom ZisRPS izjavljamo, da nimamo izvajalca IRPS za reševanje potrošniških sporov

Izdelava spletnih strani GremoNaSplet